Vila Veneta I, Budva

Budva, Rezevici

Price upon request

3

Bedrooms

6

Bathrooms

470

Sq meters

PROPERTY INFO

AMENITIES

PROPERTY DESCRIPTION

Vila Veneta I, Budva,
jedinstvena vila na litici iznad mora

Budva, Skočiđevojka – jedinstvena vila na litici iznad mora

 

Površina kuče: 470m2

Stambena površina: 370m2

Površina zemljišta: 1.200m2

Spavaćih soba: 3 + 1

Kupatila: 6

Katnost: 3

Bazen

 

Jedinstvena vila ukupne površine  470m2 i 370m2 stambene površine, izgrađena na tri nivoa, sa tri spavaće sobe, bioskopskom sobom, hamamom, vinotekom i 6 kupatila.

 

Vila se nalazi na parceli od 1200m2, s bazenom 14 x 6m, drevnim stablima čempresa i maslina, voćnjakom, kamenom ogradom i terasom visokom 2,5 – 5m.

 

Plafoni u kući su visoki 3,3m, visina vrata je 2,7m. Tri su kamina izrađena od ručno izrađenog kamena, Centralno stepenište je ukrašeno vitražom italijanskog autora, vrata, prozori i roletne su uvezeni takođe  iz Italije. Vila ima autonomni sistem podnog grijanja, ventilacije i klimatizacije (Hitachi). Pločice od prirodnog kamena su uvezene iz Slovenije. Oluci su izrađeni od bakra, parket je „Listone Giordano“, a vodovod „Devon & Devon“.

 

Kompletna fasada je obložena prirodnim kamenom „Sveti Petar“ s Brača u Hrvatskoj, a izveli su je  restauratori iz Dubrovnika i Brača (Hrvatska).

 

Vila ima struju od 50kV,  gradski vodovod, telefon, ADSL internet, kablovsku TV i sistem video nadzora.

 

Izgradnjom ove vile počela je izgradnja i omogućeno je stvaranje ekskluzivnog cijelog naselja luksuznih vila izgrađenih u talijanskom Palazzo stilu. Naselje ima pristup na dvije plaže u krugu od 250 m. Udaljenost do Budve je 12km, do Petrovca ​​3km, a do aerodroma Tivat je udaljenost  35km.

SALES MANAGER

Niko Lakovic

Phone

SOUNDS INTERESTING?

For more information about the property, fill out the form
and our property advisor will contact you.